Onze Diensten

Als ondernemer bepaal je zelf hoe ver je met ons in zee gaat; je kunt je hele administratie en boekhouding aan ons uitbesteden of alleen het deel dat jij nodig vindt. Een overzicht van onze belangrijkste administratie- en belastingoplossingen die wij graag voor je oppakken:

De onderverdeling van belastingaangiften bestaat uit de aangifte inkomstenbelasting en de aangifte omzetbelasting.

Centraal administratie kantoor houdt in dat de boekhouding per bedrijf door het administratiekantoor WiyZ Finance wordt bijgehouden. In overleg zal men beslissen of de boekhouding maandelijks, per kwartaal of per jaar wordt gerapporteerd.
De cliënt heeft de keuze om de financiële boekhouding geheel of gedeeltelijke uit te besteden aan WiyZ Finance. Gedeeltelijk houdt in dat een bedrijf de invoer zelf van inkoop- en verkoopfacturen zelf doet en dat WiyZ Finance de rapportage verzorgt.

Debiteurenbeheer is een dienst van WiyZ Finance, waarbij WiyZ Finance als interim manager zal optreden. In overleg zal een deadline worden vastgelegd om het openstaand bedrag definitief af te “handelen”. Hierbij zal WiyZ Finance uw commerciële belangen met betrekking tot uw klanten in overleg met u behandelen zoals u dat wenst. WiyZ Finance is eventueel in staat om een debiteurenafdeling te managen.

WiyZ Finance levert financieel advies naar aanleiding van de cijfers die voortvloeien uit de boekhouding.

Indien een cliënt de boekhouding uitbesteed, dan werkt WiyZ Finance zelf met een online pakket voor de boekhouding, dus zowel het boekhouden als de boekhouding zal online plaats vinden.
De voordelen hiervan zijn:
– een onderneming hoeft niet zelf niet een boekhoudpakket aan te schaffen
– een onderneming kan overal online inloggen via het pakket van WiyZ Finance
– WiyZ Finance altijd in staat is om de boekhouding te overleggen op elke locatie

WiyZ Finance leidt niet alleen een administratiekantoor, maar is tevens ook interim manager op financieel gebied. Indien men gebruik wil maken van WiyZ Finance als interim manager, dan zal in overleg een uurtarief worden bepaald naar gelang functie.

Online boekhoud pakket

Snel en gemakkelijk uw boekhouding online laten doen.

Belasting

Indien een cliënt de boekhouding uitbesteed, dan werkt WiyZ Finance zelf met een online pakket voor de boekhouding

Online offerte

Vraag hier online een offerte aan

Online Offerte

Centraal administratie kantoor houdt in dat de boekhouding per bedrijf door het administratiekantoor WiyZ Finance wordt bijgehouden.

Onze diensten op een rij